Skip to Main Content »

  • Fragtfri levering
  • Prisgaranti
  • Kvalitetsgaranti

You're currently on:

Om os

Om Paper Consult - her er du samarbejdspartner
Paper Consult er leverandør til både industrien, detailhandlen samt det offentlige og tilbyder alt indenfor pakkematerialer, etiketter, farvebånd, bonruller, termopapir, kopipapir, papir til digitalprint, konvolutter, emballage samt poser. Vi tilbyder kun gennemtestede højkvalitetsprodukter som er produceret efter de højeste økonomiske, sociale og miljømæssige standarder.

Som kunde hos os bliver du taget alvorligt, for vi ser det som vores fornemste opgave at skabe merværdi for dig. Det gør vi ved at lytte, være innovative, proaktive og give professionel rådgivning i et tæt samarbejde, hvor vi ser dig som vores samarbejdspartner.

Vi vil reducere dine udgifter
Vi har i mange år arbejdet målrettet på at reducere vores kunders driftsomkostninger og tilbyder derfor fordelagtige priser, samt hurtig og fleksibel levering fra vores store lagre i Øst- og Vestdanmark.

Eksempelvis forsyner vi i dag både industrien, detailhandelen og det offentlige med pakkematerialer, etiketter, samt bonruller og rådgiver naturligvis også om optimering af deres løsninger. Rationalisering af indkøb og procurement er første led i processen, men vi går også gerne hele vejen og deltager i implementeringen af de nye koncepter.
Paper Consult ApS er kendt for høj service, kvalitetsprodukter samt leveringssikkerhed.

  Citat:
”Paper Consult er en god sparringspartner som tilfører os værdi, i form af deres faglige viden”

- Lasse, Nicehair.dk


Kernekompetencer du får gavn af – faglig viden – Høj service:

• specialviden inden for pakkematerialer, etiketter, kopipapir, termopapir, konvolutter.

• one-stop-shopping med totalløsninger inden for pakkematerialer

• komplette løsninger fra rådgivning til implementering

• attraktive priser, stor kapacitet og lave omkostninger

• høj kvalitet baseret på anerkendte leverandører og gennemtestede produkter

• Dag til dag leveringer

 

KORT OM OS

Historie

Paper Consult ApS er etableret i 2012 efter mere end 20 års erfaring inden for den grafiske branche, og blev hurtigt valgt til ”Månedens leverandør” af den Danske Presses Fællesindkøb. I 2014 blev Paper Consult medlem af FDIH, og introducerede webshoppen i 2015. Samhandelspartnere i mere end 7 lande og desuden kunder i en lang række lande.

Vision
Vi vil være blandt de absolut førende leverandører og samarbejdspartnere indenfor vores felt. Vores mål er at være konstant innovative, og skabe værdi for kunder og ansatte. Hos os får du kun gennemtestede højkvalitetsprodukter, som er produceret efter de højeste økonomiske, sociale og miljømæssige standarder.

Værdier
Vi behandler vores kunder og øvrige samarbejdspartnere med respekt, og vi arbejder professionelt og passioneret i løsninger og muligheder. Vores medarbejdere har rammer, der gør dem glade, tilfredse og velfungerende, så det er sjovt at gå på arbejde og gøre en forskel i hverdagen. Vi tror på fællesskab og medbestemmelse og uddelegerer gerne ansvar til den enkelte medarbejder. Og vi er altid parate til at gå ekstra langt for vores kunder.

Partnerskab
Vi ser dig som en partner, og tager altid udgangspunkt i dine behov, før vi tilbyder en løsning. Den er baseret på respekt, innovation, produktviden, indsigt og gensidig forståelse. Det er samme forhold vi har til alle vore samarbejdspartnere, og vi ser det som vores opgave at bidrage til, at din og vores øvrige kunders forretning udvikler sig.

 

 

Kundeservice
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.