Hvem er PaperConsult A/S

PaperConsult blev startet på en målsætning om at tænke nyt i en branche præget af vanetænkning og vi-gør-som-vi-plejer.
PaperConsult bidrager til at optimere brugen af etiketter og pakketape hos vore kunder.  
Udviklingen og formidlingen af løsninger skabes på baggrund af dialog og forståelse af vore kunders forretning. Løsningerne bidrager til minimering af omkostning for kunden med øget fokus på forbedring af miljøet. Vi udfordrer eksisterende vanetænkning gennem forståelse, fordybelse, fornyelse og forenkling.
Vi går et ekstra skridt for at finde den rigtige løsning. Vi sætter en ære i at være nysgerrige på vores kunders behov og ikke mindst deres virksomhed.
Vi har fokus på løsninger, der giver glade kunder.

Helt enkelt. Personligt.
Velkommen hos PaperConsult A/S

Vores DNA


Innovation
Nysgerrighed og nytænkning. Hos PaperConsult har vi gjort det til vores mærkesag at give plads til fagligt nørderi. Plads til nye veje i en branche præget af vanetænkning og vi-gør-som-vi-plejer. Gennem vores personlige og passionerede tilgang går vi et ekstra skridt for at finde den bedste løsning for kunden.

Balance
Det menneskelige er afgørende for et succesfuldt samarbejde og et velfungerende sparingsteam. Derfor har vi fokus på det ”menneskelige maskinrum” internt i virksomheden og i relationerne til vore kunder, samarbejdspartnere og omverdenen. Kun gennem balance, respekt og forståelse opnås unikke og ekstraordinære løsninger.

Passion
Vi har hjertet med i alt hvad vi gør. Vi fordyber os og udfordrer svar og løsninger. Uanset hvad finder vi altid en løsning. Vi forstår produkterne og udvikler og forbedrer løsninger gennem solidt købmandskab og faglig fordybelse. Vi gør det personligt, personligt for os, personligt for dig.

Mål og strategi


Vores Mål
Vi er kendt for at drive en ordentlig forretning. Vi sætter kunden i centrum og gør samarbejdet til et teamwork – et fælles projekt, hvor vi fungerer som rådgivere og konsulenter. Uanset hvad finder vi altid en løsning. Innovation, balance og passion er dybt forankret i alt hvad vi gør.

Vores vision
“Vi bidrager til reducering af omkostninger og optimering af vore kunders forretning gennem personlighed, innovation og forenkling”.

Vores mission

  • Skabe øget kundeværdi gennem innovation, balance og passion i alt hvad vi gør.

  • Ønske at optimere omkostningerne og forenkler brugen af etiketter og pakketape.

  • Levere personlige løsninger – Helt enkelt.