FAQ

Vi har på denne side svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kan jeg få mit eget logo, billede eller tekst på produkterne?

Det kan du tro! Vi kan designe din tape og dine etiketter, lige som du vil have det. Skriv eller ring til os, vi elsker udfordringer, der bliver personlige.

Jeg skal bestille etiketter, men er i tvivl om forskellen på permanent og aftagelig?

Hos PaperConsult sælger vi etiketter med mange klæbe muligheder, hvad end de er permanente eller aftagelige. Her kan du læse om forskellen på permanent og aftagelig.

Etiket med permanent klæber

Skal du bruge en etiket, som skal blive siddende på ubestemt tid, og hvor overfladen på emnet er ren og glat, bør du vælge en permanent klæber til opgaven. Vi anbefaler denne etiket til overflader som papir og glas, hvor etiketten skal fungere som en permanent afmærkning. Ved aftagning vil en etiket med permanent klæber ofte efterlade limrester på overfladen, og etiketten vil blive ødelagt.

Etiket med aftagelig klæber

Denne klæber anbefaler vi til dig, der ønsker en etiket, der skal kunne fjernes igen intakt og uden at efterlade limrester. Du skal dog være opmærksom på, at etiketter med aftagelig klæber ikke har den samme klæbeevne og styrke som en permanent klæber.

Hvilken type termoetiket skal jeg vælge til min printer?

Det kan være lidt svært lige at se forskellen på de typer termoetiketter, der findes til printere. Derfor har vi her kort beskrevet de to typer, som du kan komme i tvivl om:

Termo Eco

Denne etiket anbefaler vi til dig, der søger en billig standard- fragtetiket, hvor det, som printes, ikke har for mange små detaljer. Termo Ecoetiketten har en overflade, der er knapt så glat som en Termo Top, men en stærk permanent lim.
Du kan med fordel anvende Termo Eco etiketten, hvis du skal sende papkasser,
der skal fra A til B.

Termo Top

Søger du en etiket med en længerevarende holdbarhed, er denne etiket et godt valg. Termo Top er fremstillet med en overfladebehandling som fremstår smudsafvisende, så skidt og snavs ikke sætter sig på etiketten. Derudover er den hårdfør og falmer ikke nær så hurtigt som Termo Eco. Når du printer på denne etiket, vil selve trykket også holde betydeligt længere end på Termo Eco.
Det gør den ideel til bl.a. stregkoder. Vi anbefaler denne type etiket til dig, som anvender etiketter, hvor det printede tryk skal kunne læses over en længere periode.

Hvilken type pakketape skal jeg vælge?

Hos PaperConsult A/S forhandler vi flere typer pakketape, heriblandt Polypropylen (PP-tape), Polyvinylchlorid (PVC-tape) og papirtape. De mest gængse typer til almindelig brug på lageret/produktionen er PP og PVC. Forskellen mellem de to typer findes i selve materialet, hvor PVC tapen er betydeligt kraftigere, men dermed også en del dyrere. Den bruges oftest til emballage, der skal kunne holdes samlet over længere tid og under svære forhold.
PP-tapen er en af de billigere pakketape, men har en god klæbeevne og styrke, hvilket gør den til en god all-round tape.