FAQ

Vi har på denne side samlet nogle af de mest oftest stillede spørgsmål. Nedenstående kan du læse spørgsmål og svar, men hvis du ikke finder det svar, du mangler her, er du velkommen til at kontakte os på mail info@paperconsult.dk eller ring på tlf.
+45 70 70 7 42 7. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kan jeg få mit eget logo, billede eller tekst på produkterne?

Det kan du tro! Vi kan f.eks. designe din egen tape og etiketter, lige som du vil have, den skal se ud. Skriv eller ring til os, vi elsker udfordringer, der bliver personlige.

Jeg skal bestille etiketter, men er i tvivl om forskellen på permanent og aftagelig?

Hos PaperConsult sælger vi etiketter med mange klæbe muligheder, hvad end de er permanente eller aftagelige. Nedenstående kan du læse om forskellen på permanent og aftagelig, hvor vi vil rådgive dig omkring de to forskellige etikettes anvendelse.

Etiket med permanent klæber

Skal du bruge en etiket, som skal blive siddende på ubestemt tid, og hvor overfladen på emnet er ren og glat, fungerer en permanent klæber rigtig godt til opgaven. Vi anbefaler denne etiket til overflader som papir og glas, hvor etiketten skal fungere som en permanent afmærkning. Ved aftagning vil en etiket med permanent klæber vil ofte efterlade limrester på overfladen, og etiketten vil blive ødelagt.

Etiket med aftagelig klæber

Denne klæber anbefaler vi til de kunder, der gerne vil anvende en etiket, der skal kunne fjernes igen, og ikke må efterlade limrester samtidig med, at etiketten skal holdes intakt. Du skal dog være opmærksom på, at etiketter med aftagelig klæber ikke har den samme klæbeevne og styrke som en permanent.

Hvilken type termo etiket skal jeg vælge til min printer?

Det kan være lidt svært lige at se forskellen på de typer termo etiketter, der findes til printere. Derfor har vi nedenstående beskrevet kort de to typer, som du evt. kunne komme i tvivl om.
Skulle det stadig ikke give nok svar, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 70 70 7 42 7

Termo Eco

Denne etiket anbefaler vi til de kunder, der søger en standard god fragtetiket, hvor det som printes, ikke har for mange små detaljer, og som er den billigste løsning til din printer. Termo Eco etiketten har en overflade, der er knap så glat som en Termo top, men en stærk permanent lim.
Du kan med fordel anvende Termo Eco etiketten, hvis du skal sende papkasser,
der skal fra A til B.

Termo Top

Søger du en etiket med en længerevarende holdbarhed, er denne etiket et godt valg. Termo top er fremstillet med en overfladebehandling som fremstår smudsafvisende, hvor skidt og snavs ikke sætter sig på etiketten, og derudover er den hårdfør og falmer ikke nær så hurtigt som ved Termo Eco. Når du printer på denne etiket, vil selve trykket også holde langt længere end Termo Eco.
Dette gør den ideel til bl.a. stregkoder. Vi anbefaler denne type etiket til de kunder, som anvender etiketter, hvor det printede tryk skal kunne læses over en længere periode.

Hvilken type pakketape skal jeg vælge?

Hos PaperConsult A/S forhandler vi flere typer pakketape, heriblandt Polypropylen (PP-tape), Polyvinylchlorid (PVC-tape) og papirtape m.m. De mest gængse typer til almindelig brug på lageret/produktionen er PP og PVC. Forskellen mellem de to typer findes i selve materialet, hvor PVC tapen er betydeligt kraftigere, men dermed også en del dyrere. Den bruges oftest til emballage, der skal kunne holdes samlet over længere tid og under svære forhold.
PP-tapen er en af de billigere pakketape, men har en god klæbeevne og styrke, og gør den til en god all-round tape.