Hvem er PaperConsult A/S?PaperConsult blev startet på en målsætning om at tænke nyt i en branche præget af vanetænkning, og vi-gør-som-vi-plejer. Det gør vi ved at udfordre eksisterende vanetænkning gennem forståelse, fordybelse, fornyelse og forenkling. Og ved at gå et ekstra skridt for at finde den helt rigtige løsning

Vi sætter en ære i at være nysgerrige på vores kunders behov og ikke mindst deres virksomhed. Kun derved kan vi levere løsninger, der optimerer brugen af etiketter og pakketape til glæde for miljøet og vores kunders pengepung.

Helt enkelt. Personligt.
Velkommen hos PaperConsult A/S

Vores DNA

Innovation
Hos PaperConsult har vi gjort det til vores mærkesag at give plads til fagligt nørderi. Plads til nye veje i en branche præget af vanetænkning og vi-gør-som-vi-plejer. Gennem vores personlige og passionerede tilgang går vi et ekstra skridt for at finde den bedste løsning for kunden.

Balance
Mennesker er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Derfor har vi fokus på det ”menneskelige maskinrum” internt og i relationerne til vores kunder og samarbejdspartnere. Kun gennem balance, respekt og forståelse kan vi sammen opnå unikke og ekstraordinære løsninger.

Passion
Vi har hjertet med i alt, hvad vi gør. Vi fordyber os og udfordrer svar og løsninger. Uanset hvad finder vi altid en løsning. Vi forstår produkterne og udvikler og forbedrer dem gennem solidt købmandskab og faglig fordybelse. Vi gør det personligt - personligt for os, personligt for dig.

Mål og strategi


Vores mål
Vi er kendt for at drive en ordentlig forretning. Vi sætter kunden i centrum og gør samarbejdet til et teamwork – et fælles projekt, hvor vi fungerer som rådgivere og konsulenter. Uanset hvad finder vi altid en løsning. Innovation, balance og passion er dybt forankret i alt, hvad vi gør.

Vores vision
“Vi bidrager til reducering af omkostninger og optimering af vore kunders forretning gennem personlighed, innovation og forenkling”

Vores mission

  • Skabe øget kundeværdi gennem innovation, balance og passion

  • Begrænse omkostninger og forenkle brugen af etiketter og pakketape

  • Levere personlige løsninger – helt enkelt