Etiketter fra PaperConsult A/S

Hos os får du markedets højeste kvalitet inden for etiketter. Vi bruger udelukkende råvarer fra de største og mest anerkendte samarbejdspartnere på verdensmarkedet, for dine etiketter skal fremstå tydelige og flotte – også efter transport og temperaturudsving.

Du finder etiketter i alle de anvendte limtyper og materialer på rulle, falsede eller som A4-ark i alle tænkelige mål og størrelser - med og uden tryk. Vi leverer alt i fragtetiketter, termo ECO og top, papirsetiketter, samt syntetiske etiketter. Vi kan tilbyde samtlige etiketter med alle ønskede limtyper. Vi kan også tilbyde etiketter m. tryk i optil otte farver, der kan anvendes i utallige sammenhænge specielt i detailhandlen.

Alt i lager- og fragtetiketter

Vi har etiketter til lager og logistikformål, og lagerfører alle Nordens mest gængse fragtetiketter. Dette er et af vores fokusområder, og vi kan tilbyde dig de mest anvendte forsendelsesetiketter til velkendte transportvirksomheder såsom TNT, GLS, PostNord, Danske Fragtmænd, DHL, DPD, DSV og Consignor. Standard formaterne er henholdsvis 100 x 150 mm, 102 x 192 mm samt 99 x 199 mm - i fals og rulle.

Etiketterne er specialudviklet til at sikre dig den mest optimale drift i dine printere, herunder Zebra, Intermec, Honeywell etc.