Pakketape fra PaperConsult A/S

Vi hos PaperConsult går højt op i en god pakketape, der kan klæbe godt fast om det valgte materiale.
I takt med at internetsalget stiger øges behovet for at sende pakker ud til kunder, og derfor vil vi sikre alle varer bliver forseglet på en nem og sikker måde, så dine kunder kan føle sig trygge.
På shoppen finder du bl.a. vores brune og klar pakketape, som er de mest gængse ift. brug på lageret/pakkebordet. Hos PaperConsult forhandler vi flere typer pakketape, heriblandt PP-tape, PVC-tape, og papirtape m.m.
Vidste du at vores PP-tape har en low-noise funktion, som gør, at tapen støjer mindre, når du anvender tapen ved påsætning? Udover denne støjsvage funktion er pakketapen holdbar og utrolig nem at bruge. Vil du gøre det mere let og effektiv, når du pakker forsendelser, brug en hånddispenser, der kan gøre dit arbejde mere effektivt, da du slipper for at skulle klippe tapen samtidig med, at den er let at anvende.

Differentiere din pakketape med personligt tryk

Ønsker du at anvende din pakketape som en del af din markedsføring? Vi kan fremstille en pakketape med unikt tryk, der passer til din virksomhed. Pakketape er en nem måde at profilere din virksomhed igennem genkendelighed, og din kunde vil med sikkerhed føle en stor tryghed, når de modtager deres varer fra dig. En pakketape kan gøres personlig på mange måder, brug dit firmalogo eller et slogan – kun fantasien sætter grænser. Ring til os på tlf. 70 70 7 42 7, sammen kan vi finde den pakketape med det ønskede tryk, der passer til din virksomhed.